Sverige till kvartsfinal i VM - besegrade Schweiz
نوشته شده توسط : Alisa

Sverige slog Schweiz med 1-0 och är klart för kvartsfinal i VM. Där ställs de mot vinnaren av England och Colombia. Grattis till deras seger hoppas att de kommer att kunna återigen slå på segerns VM 2018 tröja.

Sveriges vinst mot Schweiz blev såklart till rubriker i England i och med att det är en eventuell kvartsfinalmotståndare för England. Om du är deras fan, får du inte missa detta spel och Sverige tröja. I den andra halvleken böljade spelet lite fram och tillbaka, men det var Sverige som med en blandning av skicklighet och tur såg till att göra 1-0. Ola Toivonen och Emil Forsberg kombinerade sig ihop bra och Forsberg fick ett bra läge.

Under de avslutande tio minuterna av matchen fortsatte Sverige att försvara sig skickligt och disciplinerat och precis i slutsekunderna fixade Martin Olsson fram en offensiv frispark och ett rött kort. Vi gratulerar dem till sin seger och ser fram emot deras framtida spel.